Om insamlingen

Den här insamlingen startades av Idas klasskamrater på läkarprogrammet vid Umeå universitet för att hjälpa henne och hennes familj i deras kamp mot den obotliga cancern. Ida är en stor inspirationskälla för oss och är en otroligt stark person som många ser upp till. Det är få som får chansen att träffa en sån underbar person som Ida, hon är alltid glad och positiv och lyckas se allt det fina i tillvaron. 

Hösten 2016 berättade Ida mer om hur hon ser på sin sjukdom och hur hon hanterar situationen. Då berättade hon om sin plan A, att leva livet fullt ut och leva så länge som det bara går. Detta är anledningen till insamlingens namn.

Nu har Ida fått så pass många olika behandlingar att cancern blivit resistent, vilket betyder att traditionell behandling knappt längre biter på hennes sjukdom. Hennes onkolog gav henne en typ av cellgifter som heter Halaven, vilket var hennes absolut sista hopp vad traditionell behandling gäller. Den 10:e januari 2017 fick hon dock beskedet att hennes kropp inte längre klarar cellgifter och var tvungen att bryta. Hon har därför bara en väg ut nu, alternativa behandlingar. Det är här vi känner att vi kan försöka hjälpa till och hoppas att NI också vill vara med och stötta vår fantastiska Ida.

Vi vill också rikta ett tack till webnode som gått med på att sponsra vår hemsida, så alla pengar som kommer in kan gå helt oavkortat till Ida.


Foto: Fotograf Andréa, Laura Dovi m.fl.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång