Media

Insamlingen via denna länk, vänner, familj, kollegor och okända för Ida... så många! Har hjälpt henne göra den här resan möjlig. Hon flyger till Kina för pengarna för att försöka via TCM hämma den cancertillväxt som just nu pågår. Hennes sista cellgiftsbehandling fick avbrytas efter bara 1,5 månader pga biverkningar. Hon har lagt ned dag och natt sedan dess för att hitta den bästa alternativa metoden för henne och är så tacksam att ni hjälpt att göra det möjligt. Läs om hennes kännslor precis innan planet skulle lyfta till Kina i denna Expressenartikel via länken.

Just under 6000 personer har delat denna artikel på facebook. Fantastiskt! Tack!

"Tack alla för ert enorma stöd!!! Ni har ingen aning vad allt det här betyder för mig och oss" "Sträck ut handen om du inte tar dig upp"

2016-12-19

Ida i en intervju med Väterbottens-Kuriren. Hon berättar om den senaste sjukdomsutvecklingen, men även om hur mycket stödet hon får från alla er betyder!

Fullständiga intervjun finns via länken.

"Jag vill att barnen ska minnas mig med glädje"

Ida säger att hennes sjukdom ständigt är närvarande, men hon tillåter den inte att ta över. Hon lever livet fullt ut. 

" Jag använder mina finaste kläder och vi dricker ur våra vackraste muggar. Vi sparar inte det roliga till senare. Vi skapar de glada minnena nu."
Tre svar om döden

En gripande videointervju med Ida i aftonbladet, där hon pratar om vad hon tror kommer hända efter döden samt hur hon vill finnas kvar som en ängel för sina barn och sin man. 
Ord från Ida 

Ingen vet hur filmen kommer att sluta. Kanske om hur jag förvandlade min anorexi till något konstruktivt med en Ironman, eller om hur läkarvetenskapen och jag mot alla odds besegrar min cancer. Men blir det inte så kommer det hur som helst att bli "one hell of a story"

En berättelse om plan A

"För att kunna se positivt på tillvaron har Ida utarbetat en plan för livet. 

Hon kallar planen: "Plan A", och i den ingår att kriga mot tumörerna, att vara med sina barn så mycket som möjligt och att njuta av nuet.""Jag lever livet fullt ut"

"Cancersjuka Ida lever sitt liv till max trots att hennes dagar är räknade."

- Nyhetsmorgon i TV4 den 31/1-16

"Har bara lycka framför mig"

"Med döden lurandes runt hörnet har hon genomfört en av de tuffaste idrottstävlingar som finns - en Iron man. Nu vill cancersjuka Ida Boström inspirera andra att kämpa för livet."


"Hon vann bröllopet"

Ida vann Umeå fashion weeks tävling och fick gifta sig med sin livs kärlek, framför hela Umeå.Idas story

Ett reportage i Umeåtidningen som skildrar mer av Idas tidigare historia.

Foto: Fotograf Andréa, Laura Dovi m.fl.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång