Insamlingen

27.01.2017

Tacksamheten är obeskrivlig!

Alla pengar ni bidragit med är otroligt! Ni har gett mig hopp igen. Hoppet om att klara mig ett tag till.

Idag, den 29:e Januari 2017 är siffrorna 134 tusen kronor. Pengar ni gett mig! TACK! Det var till och med mer, men jag har handlat hem saker, tillskott, redskap för att stärka kroppen och preparat från utlandet. Kommer berätta vad senare i "komplementmetoder". D.v.s. allt jag kan göra själv gör jag och ni hjälper mig med det. Ca 4000 kr kostar mina aternativa produkter/månad nu. Det var tufft för oss förut. Nu kan vi leva tack vare er, leva bättre.

Min kropp fixar inte längre cytostatika. Självklart kommer min Nisse, onkologspecialisten och en av landets främsta!, se till att han gör allt han kan. Men nu då min kropp, ffa hjärtat och levern inte klarar cellgifter längre så är alternativ vård mitt sista hopp. 

Kostnader för alternativ vård är helt omöjliga för två studerande. Jag har länge experimenterat med diet och annat, som jag kommer berätta mer om under rubriken Komplementmetoder, och har lagt ut alla våra besparingar på tillskott och annat som hjälpt mig hittills klara mig längre än statistikens prognos. Dock tog det slut i höstas. Mina föräldrar är förståss beredda att sälja hus och allt för mig, men som ni kan förstå så känns det inte alls bra. Därför är min tacksamhet över er generosotet så stor. 

Ibland grips jag av dåligt samvete. Jag är inte ensam. Inte alls! Så många jag har kontakt med, unga kvinnor med bröstcancer, barn och familj, precis lika desperata som jag. Vi alla söker, tillsammans. 

Kan jag hitta en lösning så kommer jag berätta, skriva, dela med mig, ge andra hopp. Starta insamling för mina medpatienter, medkvinnor, ja, de med barn, vi med barn. Det är så fruktansvärt. Så sorgligt! Vi måste finna en lösning. 

Ni gör det möjligt! Ni ger mig vertyget som krävs för att prova. Min onkolog vet, han är informerad. Jag förstår mer och mer med min läkarutbildning vart jag betar av en termin i taget. Tänker bli läkare. Tänker klara det här så att jag kan ge hopp, ge ideer och verktyg så fler av oss unga kvinnor med familj får mer tid. Mer TID.