Blogg
Bloggen handlar om nuet, vad som händer och mina planer framgent. Plan A! 

Senaste blogginlägg i min blogg

Läs nyheterna från denna vecka

Hurra för min underbara onkologspecialistläkare Nisse som vågar testa Xofigo på mig! Han kommer att ha tät kontakt med mig efter första behandlingen för att se till att allt går som det ska. Så himla spännande!

Det har snöat! Något som är relativt ovanligt och 10 stackars kineser försöker skotta bort den 2 cm tjocka isblandade snön från den enorma parkeringen framför hotellet. Mamma och jag följer arbetets gång genom rutan medan vi äter vår gemensamma frukost. Lite roande. Tänk vilka kontraster mellan våra länder. Här kommer ofta fler än två personal...

Idag fick jag ett besök av President Jua som kom tillsammans med Dr Liu och alla andra onkologläkare på avdelningen. Se bild. Det var tydligt att han var en anmärkningsvärd man med många meriter. Dr Liu hade varit mycket nöjd med hur jag svarat på TCM behandlingen de påbörjat men ville förankra att allt det allra bästa gavs till...

Usch! Hur länge ska det ta innan jag får gå på toaletten!? SÅ jobbigt! När jag vaknade var magen spänd som en tunna. Ännu inget tecken på rörelse. Kunde inte få i mig just någon frukost.

Så spännande! Äntligen får jag möta det team som ska behandla mig med TCM mediciner. Allt hänger på det här.

Idas Blogg!

29.01.2017

En dag ska vi dö, alla andra dagar ska vi leva! /viskade pappa i mitt öra stunden innan vi gick nedför trappen den 4:e oktober 2015. Sen gifte jag mig med min älskling.